Facebook Pixel
VIVANATURE
vivanature

Vi er enormt stolte af, at kunne præsentere en helt NY produktserie, VIVANATURE. En kollektion af næringsfulde kosttilskud udviklet til at skabe balance og velbehag i din krop, på hverdagsbasis. Det perfekte valg til dig, der foretrækker økologi og naturlige ingredienser.

OM VIVANATURE...

Serien består af i alt 8 kosttilskud - 3 nye lanceringer og 5 eksisterende, som nu er samlet under én serie. Fælles for alle produkterne er, at de er baseret på “whole food” ingredienser. Når et kosttilskud er “whole food” baseret, betyder det, at produktet kun indeholder naturlige ingredienser, som er blevet minimalt forarbejdet og derfor fremstår så naturlige som muligt. Der er derfor ikke tilsat syntestiske vitaminer eller mineraler, da produkterne hovedsagligt er formuleret med planter, urter, rødder og andre naturbaserede ingredienser.

PURE IMMUNE BLEND

Pure Immune Blend er en potent formel baseret på økologiske og naturlige råvarer med henblik på at støtte din krops naturlige forsvar , immunsystemet.

I formlen finder du økologiske hyldebær, økologisk moringa, økologisk hvidløg, økologisk indisk stikkelsbær, økologisk ingefær, økologisk oregano og økologisk astralagus rod - en stærk kombination direkte fra naturen!

SHOP PURE IMMUNE BLEND

AYURVEDIC 7 CHAKRA

Vores Ayurvedic 7 Chakra er baseret på traditionelle ayurvediske urter såsom gurkemeje, kanel, hvidløg, nellike, lavendel, selleri, lakridsrod, ingefær og meget mere.

I ayurvedisk medicin har man meget fokus på balancen mellem krop, sind og ånd - og hovedformålet er, at styrke kroppens generelle sundhed ved at vedligeholde balancen. Det er formålet med Ayurvedic 7 Chakra. 

SHOP AYURVERDIC 7 CHAKRA

HARMONIOUS ASHWAGANDHA

Dette produkt giver dig 675 mg økologisk aswagandha-rod kombineret med 5 mg økologisk sort peber for optimal bio-optagelighed.

Ashwagandha anses for at være en “adaptogene”. Adaptogener er urter, der fra naturens side anses for at skabe balance og tilpasse sig kroppens behov. Historisk set er ashwagandha brugt som et beroligende tilskud til et stresset sind.

NB! Forhandles kun på www.vitaviva.com

SHOP HARMONIOUS ASHWAGANDHA

FAVOURITE GREENS

Favourite Greens er en unik og nærende blanding af 20+ økologiske grøntsager, frugter, urter og græsarter.

Det er VITAVIVAs bud på et “greens powder”, men blot i tablet form. Et kosttilskud, som de fleste kan tage på daglig basis og derved øge deres grønne indtag.

De dufter let af tørt grønt og kan også sagtens blendes i en smoothie eller juice, hvis du ønsker dette. Et perfekt grønt tilskud til din daglige kost.

SHOP FAVOURITE GREENS

POWERFUL TURMERIC

Powerful Turmeric er baseret på økologisk gurkemeje kombineret med økologisk peber for bedre bio-optagelighed.

Du får 700 mg gurkemeje pr. tablet.

Gurkemeje indeholder fra naturens side høje mængder curcuminoider, som har potente antioxidante egenskaber. Det er især brugt i forhold til ledsundhed og immunforsvaret, hvor den gule rod har vist, at kunne gøre en forskel.

SHOP POWERFUL TURMERIC

NOURISHING COCONUT OIL

Dette produkt indeholder økologisk jomfru kokosolie i 1000 mg softgel kapsler.

De smukke hvide kapsler kan både indtages for kokosoliens sundhedsfremmende egenskaber - eller prikkes hul på, hvorefter du kan bruge den rene økologiske olie på din hud eller i dit hår.

SHOP NOURISHING COCONUT OIL

VEGAN OMEGAS

Denne olie er formuleret med økologisk hørfrøolie i en vegansk 1000 mg kapsel.

Hørfrøolie er fra naturens side rig på de vigtige fedtsyrer omega 3, omega 6 og omega 9, hvorfor den er et godt plantebaseret alternativ til fx fiskeolie.

Den rene olie udvindes af små økologiske hørfrø og kan tages som et dagligt tilskud.

SHOP VEGAN OMEGAS

SPORTY BEETROOT

En potent formel, baseret på økologisk rødbedepulver og økologisk sort peber for optimal bio-optagelighed. Vores rødbedepulver er presset på tabletter og er derfor et nemt og praktisk alternativ til løs pulver. 

Rødbedesaft og rødbedetilskud er et alment kendt værktøj i sportsindustrien verden over. Det gælder alt fra professionelle cykelryttere, crossfit gamers, fodboldspillere etc. Vores rødbedetabletter er nemme at have med på farten, så du kan få dit daglige rødbede-boost!

SHOP SPORTY BEETROOT