Facebook Pixel
Vitamin E

Vitamin E

Vitamin E

260,75 kr

HVAD ER E-VITAMIN?

E-vitamin tilhører gruppen af fedtopløselige vitaminer. Det er en kraftig antioxidant og samarbejder med de andre antioxidanter om at styrke det samlede antioxidantforsvar. 

E-Vitamin består af tocopherolerne (d-alpha, d-gamma, d-beta, og d-delta) som alle arbejder sammen om at bekæmpe de frie radikaler. I naturlige fødekilder arbejder E vitamin (d-alpha-tocopherol - som findes i en blanding af tocopheroler), sammen om at neutralisere de frie radikaler.

E-Vitamin bidrager til beskyttelsen af celler mod oxidativ stress. 

Mixed tocopherols

E-vitamin tilhører gruppen af fedtopløselige vitaminer. Det er en kraftig antioxidant og samarbejder med de andre antioxidanter om at styrke det samlede antioxidantforsvar. 

E-Vitamin består af tocopherolerne (d-alpha, d-gamma, d-beta, og d-delta) som alle arbejder sammen om at bekæmpe de frie radikaler. I naturlige fødekilder arbejder E vitamin (d-alpha-tocopherol - som findes i en blanding af tocopheroler), sammen om at neutralisere de frie radikaler. E-Vitamin bidrager til beskyttelsen af celler mod oxidativ stress. 

E-vitamin består af to hovedgrupper: Tocoferoler og Tokotrienoler som hver findes i fire udgaver - Alfa, Beta, Gamma og Delta. Der findes således otte slags E-vitamin. Naturligt E-vitamin har forstavelsen D - f.eks. D-alfa-tocoferol. E-vitamin findes naturligt i koldpressede vegetabilske olier, hele korn, mørke grøntsager, avokado, nødder, frø, æg, lever og andet indmad samt mælk. Produkter med syntetisk E-vitamin er kendetegnet ved at have forstavelsen DL f.eks. DL-alfa-tocoferol. Dertil har syntetisk E-vitamin en ringere effekt og man bør undgå alle DL-former for E-vitamin.

Dosis: Anbefalet daglig dosis er 1 kapsel dagligt ifm et måltid.

N.B. Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Tilskuddet må ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Indtaget af dette kosttilskud må ikke overstige den anbefalede dosis. Dette produkt er ikke beregnet til gravide, ammende mødre og børn under 18 år.

Serving Size: 1
Amount Per Serving
% Daily Value
Vitamin E 400 IU (as unesterified d-alpha Tocopherol, plus mixed Tocopherols: d-beta, d-delta and d-gamma Tocopherol)
268 mg (400 IU)
1333%*
* No Daily Value established, percentage is AI (adequate Intake) of vitamin E.
Other ingredients: Softgel Capsule (bovine gelatin, glycerin, water) and Organic Extra Virgin Olive Oil.
Suggested use: Take 1 softgel daily with a meal.
Advarsel: Not manufactured with yeast, wheat, gluten, milk, egg, fish or shellfish ingredients. Produced in a GMP facility that processes other ingredients containing these allergens.
Måske du også vil synes om…