Facebook Pixel
L-Lysine

L-Lysine

Brug for hjælp ONLINE CHAT - viva@vitaviva.com
Tlf: (+31) 20 244 3157.
Returnering Returner din ordre indenfor
14 dage
Fri fragt På alle ordrer over 750 kr. i EU
(med visse begrænsninger)
Hurtig levering Vi leverer til hele EU på 2-3
hverdage (bestilling inden kl. 14)
200+ produkter Udviklet og produceret efter
højeste standarder

L-lysin aminosyre

L-Lysine

265,41 kr
L-Lysin / 100 kapsler
Udsolgt

HVAD ER L-LYSINE?

L-Lysin er en af de mange aminosyrer, som kroppen har brug for til vækst og vævsgendannelse. Det er klassificeret som en af de ni "essentielle" aminosyrer, fordi vores kroppe ikke producerer det. Som alle aminosyrer er lysin en byggesten for protein. Det spiller også en rolle i produktionen af forskellige enzymer og hormoner.

Ingredients:

New Roots Herbal's L-Lysine indeholder vegetabilsk magnesiumstearat og silica i en ikke-GMO vegetabilsk kapsel bestående af vegetabilsk kulhydratgummi og renset vand.

Allergen Information

New Roots Herbal's L-Lysine indeholder ingen gluten, soja, hvede, majs, æg, mejeriprodukter, gær, citrus, konserveringsmidler, kunstige smagsstoffer eller farvestoffer, stivelse eller sukker.

Dosering: 2 kapsler op til tre gange dagligt i forbindelse med måltider. Kontakt en læge for brug ud over 6 måneder.
Må ikke anvendes, hvis du er gravid eller ammer. Holde utilgængeligt for børn. Opbevares på et mørkt og tørt sted. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis.

Et kosttilskud kan ikke erstatte en varieret kost og en sund livsstil. Holde utilgængeligt for børn. Opbevar på et køligt, tørt sted for optimale opbevaringsforhold. (59° -77° F / 15°-25° C) (35-65 % relativ luftfugtighed).

Indhold
100 kapsler.

N.B. Det er vigtigt at læse ingredienslisten omhyggeligt, før du begynder at tage dette tilskud for at udelukke allergiske reaktioner eller følsomhed over for en eller flere af ingredienserne i dette produkt. En komplet liste over alle ingredienser kan findes og 'suppler fakta'.

Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Tilskuddet bør ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Overskrid ikke den anbefalede dosis. Dette produkt er ikke beregnet til gravide eller ammende mødre og børn under 18 år.

Serving Size: 2 kapsler
Amount Per Serving
% Daily Value
ʟ-Lysine
500 mg
From ʟ-lysine monohydrochloride
Suggested use: Tag 2 kapsler under et måltid dagligt, op til tre gange som kosttilskud.
Rekommenderad: Neem dagelijks 2 capsules tijdens een maaltijd, maximaal drie keer als voedingssupplement.
Advarsel: Dette produkt forarbejdes i et anlæg, der håndterer mælk, soja, hvede, æg, jordnødder, trænødder, fisk og skaldyr. Kosttilskud bør ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Kontakt en læge for brug ud over 6 måneder.
Varning: Raadpleeg voor gebruik na 6 maanden een arts. Dit product wordt verwerkt in een fabriek waar melk, soja, tarwe, eieren, pinda's, noten, vis en schaaldieren worden verwerkt. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.