Facebook Pixel
VITAMAX 720

VITAMAX 720

Brug for hjælp ONLINE CHAT - viva@vitaviva.com
Tlf: (+31) 20 244 3157.
Returnering Returner din ordre indenfor
14 dage
Fri fragt På alle ordrer over 750 kr. i EU
(med visse begrænsninger)
Hurtig levering Vi leverer til hele EU på 2-3
hverdage (bestilling inden kl. 14)
200+ produkter Udviklet og produceret efter
højeste standarder

Stærk multivitamin med grønt

Vitamax 720

1.261,85 kr
1.261,84 kr
Pr. gang:
Levering hver (Vælg venligst interval)
 • Spar 15% hver gang.
 • Ingen binding, nem selvbetjening.
 • Fri levering ved køb over 745 kr.
Subscription details

  FORUDBESTIL! Tilbage på lager uge 23!

  Pris pr. daglig dosis 7 kr.

  HVAD ER VITAMAX?

  Vitamax er en specialt udviklet stærk multivitamin - en kombination af en multivitamin og en greens powder - som indeholder følgende:

  • Essentielle vitaminer (A, B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12, C, D, E, K) 
  • Essentielle mineraler (calcium, iod, magnesium, zink, selen, manganese, chromium, molybdenum, kalium, bor, vanadium)
  • Udvalgte minosyrer
  • Co-enzym Q10
  • Alger i form af spirulina og chlorella
  • Frugt og grønt såsom wheat grass juice, broccoli, blomkål, rødbede, ingefær, artiskok, gingko biloba, echinecea, æblepectin, hvidløg m.m.

  ORTHOMOLEKYLÆR BASE

  Vitamax er udviklet ud fra Orthomolekylære principper for mere end 20 år siden og er igennem de seneste 20 år løbende blevet optimeret til det produkt, som er vi er meget stolte af. 

  Vitamax indeholder IKKE jern og Kobber. Indeholder B12 methylcobalamin. 

  RELEVANT FOR DIG?

  Vitamax er VITAVIVAs grundpille og anbefales til alle over 18 år, der ønsker at supplere den daglige kost med en multivitamin.Vitamax er den ultimative base og derfor har vi valgt, at Vitamax også er med i en del af vores Dagsdosis produkter: VITADAILY, VITAMAN og VITAMAMA

  VITAVIVA anbefaler altid at tage olie sammen med Vitamax, da det hjælper til optagelsen af de fedtopløselige vitaminer og nogle mineraler. Det kan være en Omega 3 olie fra fisk, hørfrøolie , kokosolie eller olivenolie.

  DAGLIG DOSIS?

  4 tabletter med vand og et måltid. Ikke egnet til børn under 18 år.

  I dette produkt får du 720 tabletter (til 180 dags doseringer).

  Vitamax indeholder IKKE jern eller kobber.

  NB. Man bør være opmærksom på eventuel overfølsomhed, da Vitamax indeholder en lang række urter og grønt.

  A-Vitamin har en antioxidativ virkning i kroppen. A-Vitamin er et fedtopløseligt vitamin. A-Vitamin bidrager til opretholdelse af normale slimhinder, normal hud, normalt syn og normal funktion af immunsystemet. A-vitamin spiller en rolle i processen med cellespecialisering. Forstadiet til A-Vitamin - Betakaroten - findes i en række vegetabilske produkter og omdannes til A-Vitamin i kroppen efter behov.

  B-Vitaminer er mange forskellige vitaminer som alle er vandopløselige. De kan udskilles fra kroppen med urinen. B-Vitaminerne arbejder sammen i et kompliceret biologisk samarbejde. De indgår i de fleste af kroppens enzymprocesser, hvor enkelte dominerer mere eller mindre end andre. Optagelsen af B-vitaminer er afhængig af mavesyren og fordøjelsen. B-Vitamin familien består af følgende vitaminer: B1 vitamin (thiamin), 
B2 vitamin (riboflavin), B3 vitamin (niacin), B5 vitamin (pantotensyre)
, B6 vitamin (pyridoxin)
, Biotin (B-7 vitamin, B-8 vitamin, H-vitamin), 
Folinsyre (folsyre, folat, folacin, B9-vitamin)
, B12 vitamin (flere slags cobalamin).

  C-Vitamin danner vi mennesker ikke selv og det er derfor vigtigt at tilføre større mængder af Vitamin C til kroppen igennem kosten. Vitamin C er en stærk antioxidant som bidrager til normal funktion af immunforsvaret. Vitamin C er vandopløseligt. 

  C-Vitamin bidrager til at bevare immunsystemets normale funktion under og efter intens fysisk træning. C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen til den normale funktion af blodkar, knogler, brusk, tandkød, hud og tænder. C-vitamin bidrager til et normal energibringende stofskifte, normal funktion af nervesystemet, normal psykologisk funktion, normal funktion af immunsystemet. C-Vitamin bidrager til beskyttelsen af celler mod oxidativ stress, reduktion af træthed og udbrændthed, regenerering af den reducerede form af vitamin E. C-vitamin øger optagelsen af jern.

  D-Vitamin findes i forskellige former, hvoraf D3 er den mest aktive form.
 D-vitamin er et fedtopløseligt vitamin, hvilket betyder at kroppen ikke kan optage D-vitamin foruden et fedtstof. D-vitamin bidrager til normal absorption / anvendelse af calcium og fosfor og normale blodkalciumniveauer. D-vitamin bidrager til opretholdelse af normale knogler, normal muskelfunktion, normale tænder, normal funktion af immunsystemet. D-vitamin har en rolle i processen med celledeling.

  E-Vitamin består af tocopherolerne (d-alpha, d-gamma, d-beta, og d-delta) som alle arbejder sammen om at bekæmpe de frie radikaler. I naturlige fødekilder arbejder E vitamin (d-alpha-tocopherol - som findes i en blanding af tocopheroler), sammen om at neutralisere de frie radikaler. E-Vitamin bidrager til beskyttelsen af celler mod oxidativ stress. E-Vitamin er et fedtopløseligt vitamin.

  K-vitamin tilhører gruppen af fedtopløslige vitaminer. Det betyder, at vitaminet skal opløses i fedt under fordøjelsen for at blive optaget i kroppen ellers ryger det direkte ud igen. K-vitamin findes i tre former. K1-vitamin, som bliver kaldt phytomenadion. Denne form findes i grønne planter og rige kilder er blandt andet: kål, broccoli, spinat og avokado. Den anden form er, K2-vitamin, dannes i tarmbakterier og den hedder menakinon. Den tredje og sidste form er en syntetisk af K-vitamin, som det ikke anbefales at benytte som tilskud. K-vitamin bidrager til normal blodkoagulation og opretholdelse af normale knogler.

  Selen bidrager til normal spermatogenese, til opretholdelse af normalt hår og negle, til den normale funktion af immunsystemet og til den normale skjoldbruskkirtelfunktion og til beskyttelse af celler mod oxidativ stress.

  Magnesium bidrager til en reduktion af træthed og udbrændthed. Det bidrager til elektrolytbalance, normal energibringende metabolisme og nervesystemets normale funktion. Det bidrager til muskelfunktion, normal proteinsyntese og normal psykologisk funktion. Magnesium bidrager til at opretholde normale knogler og tænder, og det spiller en rolle i processen med celledeling.

  Calcium bidrager til normal blodkoagulation, normal energibringende metabolisme, normal muskelfunktion, normal neurotransmission og til en normal funktion af fordøjelsesenzymer. Calcium har en rolle i processen med celledeling og specialisering. Calcium er nødvendigt for at opretholde normale knogler og tænder.

  Krom bidrager til normal makronæringsstofmetabolisme og til opretholdelse af normale blodglukoseniveauer.

  Kalium (potassium) bidrager til normal funktion af nervesystemet, normal muskelfunktion og til opretholdelse af normalt blodtryk.

  Aminosyrer er inkluderet i opbygningen af ​​muskler og celler. Der er 20 aminosyrer af betydning for menneskelig biokemi. De 8 kaldes essentielle aminosyrer. Aminosyrerne via kost kommer både fra planter og dyr.  Vi er nødt til at få dem gennem vores mad, da vi ikke producerer dem selv.  De individuelle proteiner er opbygget som et komplekst netværk af hundreder af aminosyrer, der er forbundet i basisenheder kaldet peptider. To aminosyrer binder til et dipeptid, tre til et tripeptid, fire til et tetrapeptid og mange aminosyrer, der er bundet til at danne et polypeptid. Talrige polypeptider danner sammen et protein. Vores madproteiner har også denne struktur i et tæt og kompliceret netværk bestående af et meget stort antal aminosyrer.

  Dosis

  Anbefalet daglig tilskud til børn mellem 12-16 år er 2 tabletter

  Anbefalet daglig tilskud til voksne er 4-8 tabletter afhængig af behov.

  Anbefalet daglig terapeutisk dosis er 8 tabletter.

  Vitamax indeholder IKKE jern eller kobber.

  Dette produkt indeholder 720 tabletter (til 180 dages forbrug)

  N.B. Man bør være opmærksom på eventuel overfølsomhed, da Vitamax indeholder en lang række urter og grønt. 

  Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Tilskuddet må ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Må ikke overstige den anbefalede dosis. Dette produkt er ikke beregnet til gravide eller ammende mødre og børn under 18 år. Konsulter altid din læge før du starter med et nyt kosttilskud.

  Advarsel Dette produkt er ikke beregnet til gravide eller ammende mødre, børn under 18 år eller personer, der tager receptpligtig medicin. Personer med en kendt medicinsk tilstand bør konsultere en læge, før de bruger et kosttilskud.

  Serving Size: 4
  Amount Per Serving
  % Daily Value
  Vitamin A (beta-carotene)
  Vitamine A (beta-carotene)
  3,000 mcg
  375%
  Vitamin C (calcium ascorbate / ascorbyl palmitate)
  Vitamine C (calciumascorbaat / ascorbylpalmitaat)
  700 mg
  875%
  Vitamin D-3 (cholecalciferol)
  Vitamine D-3 (cholecalciferol)
  25 mcg
  500%
  Vitamin E (d-Alpha toco. succinate)
  Vitamine E (d-Alpha toco. Succinaat)
  134 mcg
  1,117%
  Vitamin K-1
  Vitamine K-1
  35 mcg
  47%
  Vitamin B-1 (thiamine mononitrate)
  Vitamine B-1 (thiamine mononitraat)
  100 mg
  9091%
  Vitamin B-2 (riboflavin)
  Vitamine B-2 (riboflavine)
  25 mg
  1,786%
  Niacin (niacinamide / niacin)
  Niacine (niacinamide / niacine)
  80mg
  500%
  Vitamin B-6 (pyridoxine hcl )
  Vitamine B-6 (pyridoxine hcl )
  21 mg
  1500%
  Folic Acid
  Foliumzuur
  400 mcg
  200%
  Vitamin B-12 (methylcobalamin)
  Vitamine B-12 (methylcobalamine)
  50 mcg
  2,000%
  Biotin
  Biotine
  150 mcg
  300%
  Pantothenic Acid (d-calcium pantothenate)
  Pantotheenzuur (d-calciumpantothenaat)
  250 mg
  4,167%
  Calcium (citrate / malate)
  Calcium (citraat / malaat)
  250 mg
  31%
  Iodine (from kelp)
  Jodium (van kelp)
  100 mcg
  67%
  Magnesium (aspartate / ascorbate)
  Magnesium (aspartaat / ascorbaat)
  250 mg
  67%
  Zinc (picolinate)
  Zink (picolinaat)
  15 mg
  150%
  Selenium (selenomethionine)
  100 mcg
  182%
  Manganese (aspartate)
  Mangaan (aspartaat)
  7.5 mg
  375%
  Chromium (polynicotinate)
  Chroom (polynicotinaat)
  100 mcg
  250%
  Molybdenum (amino acid chelate)
  Molybdeen (aminozuurchelaat)
  50 mcg
  100%
  Potassium (aspartate / citrate)
  Kalium (aspartaat / citraat)
  49.5 mg
  2%
  Choline (as citrate / bitartrate)
  Choline (citraat / bitartraat)
  25 mg
  **
  Inositol
  50 mg
  **
  Para-Aminobenzoic Acid
  Para-aminobenzoëzuur
  25 mg
  **
  Citrus Bioflavonoid Complex
  Citrus Bioflavonoïden Complex
  50 mg
  **
  Lemon Bioflavonoids
  Citroenbioflavonoïden
  50 mg
  **
  Betaine Hydrochloride
  Betaïnehydrochloride
  50 mg
  **
  Vanadium (amino acid chelate)
  Vanadium (aminozuurchelaat)
  25 mcg
  **
  Boron (aspartate / citrate / glycinate)
  Borium (aspartaat / citraat / glycinaat)
  1 mg
  **
  Trace Mineral Complex (from coral calcium)
  Trace Mineral Complex (van koraalcalcium)
  50 mcg
  **
  L-Methionine
  10 mg
  **
  L-Cysteine (L-cycteine / N-acetyl-L-cysteine)
  L-cysteïne (L-cysteïne / N-acetyl-L-cysteïne)
  100 mg
  **
  L-Glutamic Acid ( glutamic acid hcl)
  L-glutaminezuur (glutaminezuur hcl)
  10 mg
  **
  Artichoke (leaf powder)
  Artisjok (bladpoeder)
  25 mg
  **
  Ginkgo Biloba (24% extract)
  20 mg
  **
  Eleutherococcus Senticosus (root powder)
  Eleutherococcus Senticosus (wortelpoeder)
  12.5 mg
  **
  Echinacea (purpurea & angustifolia)
  Echinacea (purpurea en angustifolia)
  25 mg
  **
  Garlic Bulb Powder (odorless)
  Knoflookbolpoeder (geurloos)
  50 mg
  **
  Ginger (root powder)
  Gember (wortelpoeder)
  25 mg
  **
  Green Papaya Fruit Powder (dry fruit extract)
  Groene papaya fruitpoeder (droog fruit extract)
  25 mg
  **
  Beet Root Powder (dry extract)
  Bietenwortelpoeder (droog extract)
  25 mg
  **
  Rose Hips Fruit Powder (fruit extract)
  Rozenbottel fruitpoeder (fruitextract)
  50 mg
  **
  Barley Grass Juice Powder
  Gerstegrassappoeder
  25 mg
  **
  Wheat Grass Juice Powder (leaves)
  Tarwegrassappoeder (bladeren)
  25 mg
  **
  Rutin Complex
  12.5 mg
  **
  Hesperidin Complex
  5 mg
  **
  Pine Bark 95% Extract
  Pijnboomschors 95% extract
  12.5 mg
  **
  Red Wine 30% Extract (seed & skin)
  Rode wijn 30% (zaad & huid)
  25 mg
  **
  Apple Pectin Fruit Powder
  Appelpectine Fruitpoeder
  25 mg
  **
  Bromelain (60 GDU / g)
  Bromelaïne (60 GDU/g)
  25 mg
  **
  Broccoli powder (stem, flower, & bud)
  Broccolipoeder (stengel, bloem en knop)
  50 mg
  **
  Cauliflower Powder (dried florets)
  Bloemkoolpoeder (gedroogde roosjes)
  50 mg
  **
  Spirulina Powder
  Spirulina-poeder
  50 mg
  **
  Chlorella Powder
  Chlorella poeder
  50 mg
  **
  RNA Complex
  2,500 mcg
  **
  DNA Complex (from salmon)
  DNA Complex (van zalm
  600 mcg
  **
  Carotenoids (from algae)
  Carotenoïden (van algen)
  500 mcg
  **
  Chlorophyll (chlorella extract)
  Chlorofyl (chlorella-extract)
  600 mcg
  **
  Coenzyme Q10
  15 mg
  **
  Horsetail (herb powder)
  Heermoes (kruidenpoeder)
  22.5 mg
  **
  *NRV = Nutrient Reference Value
  * NRV= voedingsreferentiewaardeor
  ** No NRV established
  **Geen NRV vastgesteld
  Other ingredients: Vegetable stearic acid, calcium carbonate, microcrystalline cellulose, croscarmellose sodium, hydroxypropyl methylcellulose, vegetable magnesium stearate, and silicon dioxide.
  Overige ingrediënten: Plantaardig stearinezuur, calciumcarbonaat, microkristallijne cellulose, croscarmellosenatrium, hydroxypropylmethylcellulose, plantaardig magnesiumstearaat en siliciumdioxide.
  Suggested use: Take four (4) to eight (8) tablets daily as a dietary supplement.
  Aanbevolen: Neem dagelijks vier (4) tot acht (8) tabletten als voedingssupplement. Dit product is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl.
  Advarsel: This product is manufactured and packaged in a facility which may also process milk, soy, wheat, egg, peanuts, tree nuts, fish and crustacean shellfish. Food supplements should not be used as a substitute for a varied diet. Do not exceed recommended dose.
  Waarschuwing: Dit product is vervaardigd en verpakt in een faciliteit die ook melk, soja, tarwe, eieren, pinda's, noten, vis en schaaldieren kan verwerken. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

  Andre har sagt om...

  ★★★★★

  VITAMAX er mit absolutte favorit-produkt, fordi det opfylder alle mine behov for vitaminer og spormineralstoffer - og særligt, at det er tilsat grønne ingredienser som eksempelvis Spirulina og Chlorella. Det får man ikke i en almindelig vitaminpille!

  Fie, Kunde 2020

  ★★★★★

  Jeg har af flere omgange igennem de senere år købt Vitamax vitaminpiller. Jeg synes, det er et glimrende kosttilskud, og som i al almindelighed tiltaler mig på grund af dens sammensætning og høje doser af vitaminer, mineraler og grønt m.m.

   
  Allan, Kunde 2021
  ★★★★★
   

  VITAMAX er den absolut foretrukne multivitamin for os 'forældre' (både min mand og jeg). Vi betragter den som vores "helårs" multivitamin. Den indeholder alt, hvad vi har brug for og mere til.

  Vi har taget VITAMAX multivitamin siden december 2018 og er helt tilfredse!

  Linda, Kunde 2021