Facebook Pixel
VITAMAX 720

VITAMAX 720

VITAMAX 720

1.070,94 kr

720 tabletter

 

HVAD ER VITAMAX?

Vitamax er en specialt udviklet stærk multivitamin - en kombination af en multivitamin og en greens powder - som indeholder følgende:

  • Essentielle vitaminer (A, B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12, C, D, E, K) 
  • Essentielle mineraler (calcium, iod, magnesium, zink, selen, manganese, chromium, molybdenum, kalium, bor, vanadium)
  • Udvalgte minosyrer
  • Co-enzym Q10
  • Alger i form af spirulina og chlorella
  • Frugt og grønt såsom wheat grass juice, broccoli, blomkål, rødbede, ingefær, artiskok, gingko biloba, echinecea, æblepectin, hvidløg m.m.

ORTHOMOLEKYLÆR BASE

Vitamax er udviklet ud fra Orthomolekylære medicinske principper for 20 år siden og er igennem 20 år blevet optimeret til det produkt, som er vi er meget stolte af. Orthomolekylær medicin kan også kaldes anses for molekylens medicin. Ortho betyder ”det rette”, altså de rette molekylers medicin. Udtrykket blev opfundet af Nobelpristageren Linus Pauling. Man anvender derfor først og fremmest naturligt forekommende stoffer til forebyggelse og behandling af sygdom med det formål at styrke mennesker og dyr, så de har alt nødvendigt til rådighed for at kunne styrke sundheden og helbrede sig selv. Det kan være en tilførsel af gavnlige stoffer som f.eks. vitaminer, mineraler, aminosyrer, bio-flavonoider, essentielle fedtsyrer og hormoner.

Vitamax indeholder IKKE jern og Kobber. Indeholder B12 methylcobalamin. 

RELEVANT FOR DIG?

Vitamax er VITAVIVAs grundpille og anbefales til alle over 16 år, der ønsker at supplere den daglige kost med en multivitamin.Vitamax er den ultimative base og derfor har vi valgt, at Vitamax også er med i en del af vores Dagsdosis produkter: VITADAILY, VITAMAN og VITAMAMA

VITAVIVA anbefaler altid at tage olie sammen med Vitamax, da det hjælper til optagelsen af de fedtopløselige vitaminer og nogle mineraler. Det kan være en Omega 3 olie fra fisk, hørfrøolie , kokosolie eller olivenolie.

DAGLIG DOSIS?

4 stk tabeletter med vand og et måltid. I dette produkt får du 720 tabletter.

A-Vitamin har en stærk antioxidativ virkning i kroppen. A-Vitamin er et fedtopløseligt vitamin. A-Vitamin bidrager til opretholdelse af normale slimhinder, normal hud, normalt syn og normal funktion af immunsystemet. A-vitamin spiller en rolle i processen med cellespecialisering. Forstadiet til A-Vitamin - Betakaroten - findes i en række vegetabilske produkter og omdannes til A-Vitamin i kroppen efter behov.

B-Vitaminer er mange forskellige vitaminer som alle er vandopløselige. De kan udskilles fra kroppen med urinen. B-Vitaminerne arbejder sammen i et kompliceret biologisk samarbejde. De indgår i de fleste af kroppens enzymprocesser, hvor enkelte dominerer mere eller mindre end andre. Optagelsen af B-vitaminer er afhængig af mavesyren og fordøjelsen. B-Vitamin familien består af følgende vitaminer: B1 vitamin (thiamin), 
B2 vitamin (riboflavin), B3 vitamin (niacin), B5 vitamin (pantotensyre)
, B6 vitamin (pyridoxin)
, Biotin (B-7 vitamin, B-8 vitamin, H-vitamin), 
Folinsyre (folsyre, folat, folacin, B9-vitamin)
, B12 vitamin (flere slags cobalamin).

C-Vitamin danner vi mennesker ikke selv og det er derfor vigtigt at tilføre større mængder af Vitamin C til kroppen igennem kost og kosttilskud. Vitamin C er en stærk antioxidant som bidrager til at styrke immunforsvaret. Vitamin C er vandopløseligt. 

C-Vitamin bidrager til at bevare immunsystemets normale funktion under og efter intens fysisk træning. C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen til den normale funktion af blodkar, knogler, brusk, tandkød, hud og tænder. C-vitamin bidrager til et normal energibringende stofskifte, normal funktion af nervesystemet, normal psykologisk funktion, normal funktion af immunsystemet. C-Vitamin bidrager til beskyttelsen af celler mod oxidativ stress, reduktion af træthed og udbrændthed, regenerering af den reducerede form af vitamin E. C-vitamin øger optagelsen af jern.

D-Vitamin findes i forskellige former, hvoraf D3 er den mest aktive form.
 D-vitamin er et fedtopløseligt vitamin, hvilket betyder at kroppen ikke kan optage D-vitamin foruden et fedtstof. D-vitamin bidrager til normal absorption / anvendelse af calcium og fosfor og normale blodkalciumniveauer. D-vitamin bidrager til opretholdelse af normale knogler, normal muskelfunktion, normale tænder, normal funktion af immunsystemet. D-vitamin har en rolle i processen med celledeling.

E-Vitamin består af tocopherolerne (d-alpha, d-gamma, d-beta, og d-delta) som alle arbejder sammen om at bekæmpe de frie radikaler. I naturlige fødekilder arbejder E vitamin (d-alpha-tocopherol - som findes i en blanding af tocopheroler), sammen om at neutralisere de frie radikaler. E-Vitamin bidrager til beskyttelsen af celler mod oxidativ stress. E-Vitamin er et fedtopløseligt vitamin.

K-vitamin tilhører gruppen af fedtopløslige vitaminer. Det betyder, at vitaminet skal opløses i fedt under fordøjelsen for at blive optaget i kroppen ellers ryger det direkte ud igen. K-vitamin findes i tre former. K1-vitamin, som bliver kaldt phytomenadion. Denne form findes i grønne planter og rige kilder er blandt andet: kål, broccoli, spinat og avokado. Den anden form er, K2-vitamin, dannes i tarmbakterier og den hedder menakinon. Den tredje og sidste form er en syntetisk af K-vitamin, som det ikke anbefales at benytte som tilskud. K-vitamin bidrager til normal blodkoagulation og opretholdelse af normale knogler.

Selen bidrager til normal spermatogenese, til opretholdelse af normalt hår og negle, til den normale funktion af immunsystemet og til den normale skjoldbruskkirtelfunktion og til beskyttelse af celler mod oxidativ stress.

Magnesium bidrager til en reduktion af træthed og udbrændthed. Det bidrager til elektrolytbalance, normal energibringende metabolisme og nervesystemets normale funktion. Det bidrager til muskelfunktion, normal proteinsyntese og normal psykologisk funktion. Magnesium bidrager til at opretholde normale knogler og tænder, og det spiller en rolle i processen med celledeling.

Calcium bidrager til normal blodkoagulation, normal energibringende metabolisme, normal muskelfunktion, normal neurotransmission og til en normal funktion af fordøjelsesenzymer. Calcium har en rolle i processen med celledeling og specialisering. Calcium er nødvendigt for at opretholde normale knogler og tænder.

Krom bidrager til normal makronæringsstofmetabolisme og til opretholdelse af normale blodglukoseniveauer.

Kalium (potassium) bidrager til normal funktion af nervesystemet, normal muskelfunktion og til opretholdelse af normalt blodtryk.

Aminosyrer er inkluderet i opbygningen af ​​muskler og celler. Der er 20 aminosyrer af betydning for menneskelig biokemi. De 8 kaldes essentielle aminosyrer. De individuelle aminosyrer er vitale næringsstoffer, som er afgørende for kroppens vækst, regenerering, herunder sårheling, immunsystem og produktionen af ​​enzymer og hormoner. 

Aminosyrerne via kost kommer både fra planter og dyr.  Vi er nødt til at få dem gennem vores mad, da vi ikke producerer dem selv.  De individuelle proteiner er opbygget som et komplekst netværk af hundreder af aminosyrer, der er forbundet i basisenheder kaldet peptider. To aminosyrer binder til et dipeptid, tre til et tripeptid, fire til et tetrapeptid og mange aminosyrer, der er bundet til at danne et polypeptid. Talrige polypeptider danner sammen et protein. Vores madproteiner har også denne struktur i et tæt og kompliceret netværk bestående af et meget stort antal aminosyrer.

Dosis

Anbefalet daglig tilskud til børn mellem 12-16 år er 2 tabletter

Anbefalet daglig tilskud til voksne er 4-8 tabletter afhængig af behov.

Anbefalet daglig terapeutisk dosis er 8 tabletter.

N.B. Man bør være opmærksom på eventuel overfølsomhed, da Vitamax indeholder en lang række urter og grønt. 

Vitamax indeholder IKKE jern eller kobber.

Serving Size: 4
Amount Per Serving
% Daily Value
Vitamin B-6 (pyridoxine hcl / pyridoxal 5-phosphate)
21 mg
1500%
Vitamin B-9 (folic acid)
400 mcg
200%
Vitamin B-12 (methylcobalamin)
50 mcg
2,000%
Vitamin B-8 (biotin)
150 mcg
300%
Vitamin B-5 (Pantothenic Acid, d-calcium pantothenaat)
250 mg
4,167%
Calcium (citrate / malate)
250 mg
31%
Iodine (from kelp)
100 mcg
67%
Magnesium (aspartate / ascorbate)
250 mg
67%
Zinc (picolinate)
15 mg
150%
Selenium (selenomethionine)
100 mcg
182%
Manganese (aspartate)
7.5 mg
375%
Chromium (polynicotinate)
100 mcg
250%
Molybdeen (aminozuurchelate)
50 mcg
100%
Potassium (aspartate / citrate)
49.5 mg
2%
Choline (as citrate / bitartrate)
25 mg
**
Inositol
50 mg
**
para-Aminobenzoic Acid
25 mg
**
Citrus Bioflavonoid Complex
50 mg
**
Lemon Bioflavonoids
50 mg
**
Betaine-Hydrochloride
50 mg
**
Vanadium (amino acid chelate)
25 mcg
**
Boron (aspartate / citrate / glycinate)
1 mg
**
Trace Elements (sea vegetation)
50 mcg
**
L-Methionine
10 mg
**
L-Cysteine (L-cycteine / N-acetyl-L-cysteine)
100 mg
**
L-Glutamic Acid ( glutamic acid hcl)
10 mg
**
Artichoke (leaf powder)
25 mg
**
Ginkgo Biloba (24% extract)
20 mg
**
Eleutherococcus Senticosus (extract)
12.5 mg
**
Echinacea (purpurea & angustifolia
25 mg
**
Garlic Bulb Powder
50 mg
**
Ginger (dry root powder)
25 mg
**
Green Papaya (dry fruit extract)
25 mg
**
Beet Root (dry extract)
25 mg
**
Rose Hips (fruit extract)
50 mg
**
Green Tea (dry leaf extract)
25 mg
**
Barley Grass Juice (dry grain)
25 mg
**
Wheat Grass Juice (dry aerial parts)
25 mg
**
Rutin Complex
12.5 mg
**
Hesperidin Complex
5 mg
**
Pine Bark 95% Extract
12.5 mg
**
Red Wine 30% Extract (seed & skin)
25 mg
**
Apple Pectin (pulp and peel)
25 mg
**
Bromelain (60 GDU / g)
25 mg
**
Broccoli powder (freeze dried flowering head
50 mg
**
Cauliflower (freeze dried florets)
50 mg
**
Spirulina
50 mg
**
Chlorella
50 mg
**
RNA
2,500 mcg
**
DNA (from salmon)
600 mcg
**
Carotenoids (green food base)
500 mcg
**
Chlorophyll (green food base)
600 mcg
**
Coenzyme Q10
15 mg
**
Horsetail (herb powder)
22.5 mg
**
Vitamin A (beta-carotene)
3,000 mcg
375%
Vitamin C (calcium ascorbate / ascorbyl palmitate)
700 mg
875%
Vitamin D-3 (cholecalciferol)
25 mcg
500%
Vitamin E (d-Alpha toco. succinate)
134 mcg
1,117%
Vitamin K-1
35 mcg
47%
Vitamin B-1 (thiamine mononitrate)
100 mg
9091%
Vitamin B-2 (riboflavin)
25 mg
1,786%
Niacin (niacinamide / niacin)
80mg
500%
Other ingredients: Dicalcium phosphate, cellulose Povidone, magnesium stearate, stearic acid and pharmaceutical glaze.
Overige ingrediënten: Dicalciumfosfaat, cellulose Povidon, magnesiumstearaat, stearinezuur en farmaceutisch glazuur.
Suggested use: Take four (4) to eight (8) tablets daily as a dietary supplement.
Aanbevolen: Neem dagelijks vier (4) tot acht (8) tabletten als voedingssupplement. Dit product is een voedingssupplement en is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl.
Advarsel: This product is manufactured and packaged in a facility which may also process milk, soy, wheat, egg, peanuts, tree nuts, fish and crustacean shellfish.
Waarschuwing: Dit product is vervaardigd en verpakt in een faciliteit die ook melk, soja, tarwe, eieren, pinda's, noten, vis en schaaldieren kan verwerken. Buiten bereik van kinderen bewaren. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Andre har sagt om...

★★★★★

VITAMAX er mit absolutte favorit-produkt, fordi det opfylder alle mine behov for vitaminer og spormineralstoffer - og særligt, at det er tilsat grønne ingredienser som eksempelvis Spirulina og Chlorella. Det får man ikke i en almindelig vitaminpille!

Fie, Kunde 2020

★★★★★

Jeg har af flere omgange igennem de senere år købt Vitamax vitaminpiller. Jeg synes, det er et glimrende kosttilskud, og som i al almindelighed tiltaler mig på grund af dens sammensætning og høje doser af vitaminer, mineraler og grønt m.m.

Synes særligt, at den har været effektiv ved fuld dosis i de få situationer, hvor jeg har været sløj.
 
Allan, Kunde 2021
★★★★★
 

VITAMAX er den absolut foretrukne multivitamin for os 'forældre' (både min mand og jeg). Vi betragter den som vores "helårs" multivitamin. Den indeholder alt, hvad vi har brug for og mere til.

Vi har taget VITAMAX multivitamin siden december 2018 og er helt tilfredse!

Linda, Kunde 2021