Facebook Pixel
Sådan støtter du et sundt og stærk hår indefra!
Healthy Hair

Om du er mand eller kvinde, så er et sundt og stærkt hår, vigtigt for de fleste. Vi har samlet vores bedste tips til at støtte håret både indefra og udefra - hvilket især er vigtigt om sommeren. Læs med her...

Om sommeren bliver håret udsat for lidt af hvert i form af sol, saltvand, sved og klor. Alle elementer som slider på håret og kan ende med, at du sidder med slidte trætte spidser, når sommeren er passeret... Du kan gøre mange ting for at passe på håret over sommeren - og én af de ting, er at styrke håret indefra. 

N Æ R I N G S S T O F F E R N E

Håret er i den grad afhængig af din livsstil, dit stressniveau og den mad du spiser. Der er enkelte mikronæringstoffer, som er essentielle for en velfungerende hårvækst.

Great Hair Complex forener essentielle vitaminer såsom A, C, E og et complex af B-vitaminer (B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9), samt mineralerne zink, kobber og calcium. Dertil har vi nøje udvalgt bestemte urter,  planter og ingredienser, såsom silica, MSM, vindruekerne-ekstrakt, grøn te, saw palmetto mm, som alle i mange år, har været forbundet med sund hårvækst.

SHOP GREAT HAIR COMPLEX

3  GREAT  T I P S !

Vores 3 bedste tips til at holde lokkerne sunde sommerferien igennem: 

1. Olie, olie, olie...
Kom lidt kokosolie i din hårkur, så dit hår er mættet med næring. Det vil gøre din kur endnu mere plejende og holde håret glansfult og stærkt.
 
2. Pleje på stranden...
Inden du hopper i bølgen blå, skal du komme lidt kur/olie i håret hjemmefra - især  i spidserne - så det er beskyttet imod det udtørrende salt i vandet og solen.
 
3. Husk solhatten...
Solens UV stråler slider ikke kun huden, men også håret, så husk at beskytte det i løbet af dagen - især imellem 12 og 15. 

KØB GREAT HAIR COMPLEX HER