Facebook Pixel
Top 5 kosttilskud til immunforsvaret
Immune Supporting

Koldere dage kalder på mere støtte til din krop! Vi har derfor samlet vores top 5 bedste kosttilskud til at støtte dit immunforsvar.

Vi håber at kunne inspirere dig til et sundt efterår!

1. Den obligatoriske...

C-vitamin er en sand sundhedshelt! Vigtigheden af det essentielle vitamin er ikke til at tage fejl af. Din krop er i høj grad afhængig af C-vitamins effekt - og det gælder hele året rundt.

Du får hovedsagligt C-vitamin gennem frugt og grønt i din daglige kost. Derfor er det vigtigt, at huske sine 600 g grønt om dagen!

C-vitamin er et vigtigt vandopløseligt vitamin, der kun forbliver i kroppen 3-4 timer. Ifølge EFSA (European Food Safety Authorities) er der ingen øvre grænse for indtagelse af vitamin C. Vi anbefaler altid at tage det hver 3. time i perioder, hvor din krop har behov for ekstra støtte!

SHOP VITAMIN C BOOSTER

2. Den økologiske...

Ud over rene vitaminer og mineraler, kan urter og planter også have en naturligt understøttende effekt på dit immunsystem.

Vores Pure Immune Blend er det perfekte valg for dig, hvis du ønsker at prioritere økologiske og naturlige ingredienser.

Du kan tage Pure Immune Blend alene, eller kombinere den med din daglige multivitamin for ekstra støtte.

SHOP PURE IMMUNE BLEND

3. Den vigtige...

Vi kan ikke sige det nok! Dit D-vitamin niveau er vigtigt for din generelle sundhed!

Lavt D-vitamin niveau eller decideret D-vitamin mangel, er desværre meget almindeligt verden over. Derfor ser vi flere og flere sundhedsmyndigheder, som laver officielle anbefalinger omkring D-vitamin tilskud - enten på daglig basis eller i sæsoner. 

Hvis dit vitamin D-niveau er for lavt, risikerer du at påvirke dit immunsystem og udviklingen af knogler/tænder på negativ vis. Især børn har brug for D-vitamin for at udvikle sunde og normale knogler.
 
 
4. Den ukendte...

Selen er ikke lige så "kendt" som C-vitamin eller D-vitamin, men det er absolut lige så vigtigt!

Selen er et essentielt mineral, som din krop bruger til at understøtte din skjoldbruskkirtel og stofskifte, dit immunforsvar, din hud, dit hår, dine negle - og det er især vigtigt for mænd, da det understøtter en normal og sund sædproduktion.

I perioder, hvor din krop har brug for ekstra støtte, er selen et godt tilskud.
 
 
5. Den naturlige...

Vi er vilde med gurkemeje og dens naturlige egenskaber! Den lille gule rod er pakket med antioxidanter og kan støtte din krop på mange måder - herunder også dit immunforsvar.

Vores Powerful Turmeric er baseret på økologisk gurkemejepulver og sort peber. Hver lille tablet giver dig 700 mg.

Gurkemeje er fantastisk at tage i perioder, hvor din krop har brug for ekstra støtte og kan let kombineres med din multivitamin.