Facebook Pixel
NYE D-VITAMINER
nyedvitaminer

HVORFOR D VITAMIN?

Det er ekstremt vigtigt at sikre, at vores krop får sit daglige tilskud af D-vitamin i de mørkere måneder. D-vitamin er essentielt for vores sundhed, da immunsystemet er afhængigt af tilstedeværelsen af ​​D-vitamin i kroppen.

D-vitamin dannes i huden, når den udsættes for solen. Folk, der bor i de nordlige lande, hvor solen om vinteren er begrænset, kan ofte være utilstrækkelig i kroppens naturlige D-vitamindepot i disse måneder. D-vitamin kan også fås gennem kosten. Du får små mængder D-vitamin fra æg, lever, ost og fed fisk.

D-vitamin er også vigtigt for knoglerne i din krop, nødvendigt for optagelsen og udnyttelsen af ​​calcium og fosfor og det er vigtigt for udviklingen af ​​tænder og knogler hos børn. Derudover er det kendt at opretholde en normal muskelfunktion.

I dag anbefales det at give spædbørn et dagligt D-vitamintilskud, men D-vitaminmangel er stadig til stede for kvinder i den fødedygtige alder samt mange ældre, der ikke får nok sol, og som kunne have gavn af et dagligt tilskud

 

VITAMIN D3 3000 IU MED OLIVENOLIE.

En potent formel med 3000 IU / 75 mcg D-vitamin i en kapsel tilsat med jomfru olivenolie for bedre optagelighed. 

I denne flaske får du 100 softgels med 75 mcg pr tablet. Der er til i alt 100 dages forbrug.

Vi har skabt et nyt og lækkert look til denne nye linje og der er flere produkter på vej.

 

VITAMIN D3+K2 MED OLIVENOLIE

En potent formel med D-vitamin og vitamin K2 i en kapsel med jomfru olivenolie for bedre optagelighed. K-vitamin bidrager til opretholdelse af sunde knogler og normal blodkoagulation.

Dette produkt indeholder 100 kapsler, dvs til 100 dages forbrug.

Vi har skabt et nyt og lækkert look til denne nye linje og der er flere produkter på vej. 

 

VEGAN VITAMIN D3 1000 IU.

En vegansk potent formel med kombinationen af ​​D-vitamin og solsikkeolie i én kapsel for at optimere optagelsen af ​​vitaminet. Kilden til vitaminet er fra alger.

Du får 100 veganske softgels med 25 mcg vegansk D3 fra alger pr tablet. Der til i alt 100 dages forbrug. Tag 1-2 tabletter om dagen gerne ifm et måltid. Også velegnet til børn +10 år: 1 tablet dagligt.

Vi har skabt et nyt og lækkert look til denne nye linje og der er flere produkter på vej.