Facebook Pixel
Amalie Reedtz-Thott
Amalie Reedtz-Thott

Fortæl os lidt om dig selv

Jeg hedder Amalie, 25. Jeg arbejder som sygeplejerske på en psykiatrisk afdeling i København. Men vigtigere er jeg mor til min lille nyfødte pige Bobbie. Jeg er helt klart den udendørs type, og jeg bruger meget af min tid i vores hus på landet med min hest og min deltidshunde.

Hvad er din daglige rutine?

Alt har ændret sig siden Bobbie ankom, herunder mine daglige rutiner. En stram tidsplan er blevet erstattet barselsorlov med fuld fokus på at tage sig af hende. Hver morgen, når Bobbie tager en lur, tager jeg et varmt brusebad med 3 dråber lavendelolie, en varm kop te og så går vi i lange gåture med familie og venner. Gennem dagen fokuserer jeg på at spise en sund pleje af mad og drikke meget vand ved at tage mine postpartum kosttilskud.

Hvad er din tilgang til en sund livsstil?

Sund livsstil for mig har det godt med mig selv. For mig er det at holde min krop og sind i form med Yoga, Pilates og lange vandreture i skoven, samt at spise masser af varme måltider og urtedrik. Og savner aldrig min obligatoriske grønne smoothie og vitaminer hver morgen!

Hvorfor begyndte du at tage VITAVIVA? Hvordan påvirker de din hverdag?

Jeg begyndte at tage VITAMAMA, da jeg fandt ud af, at jeg var gravid. De er så bekvemme, fordi de er færdigpakket, og hver pakke indeholder alle vitaminer, mineraler, probiotikum og olie, du har brug for. De er nemme at tage med dig på farten og derfor også nemme at huske at tage.

Er VITAVIVA anderledes end andre kosttilskud, du har taget? Hvis ja, hvorfor?

Først og fremmest elsker jeg VITAVIVA på grund af den høje kvalitet, som produkterne har. Jeg har prøvet mange forskellige former for prænatal vitaminer, men VITAMAMA er den eneste, der ikke får mig til at blive syg.

Hvilke er dine foretrukne VITAVIVA produkter og hvorfor?

Jeg elsker VITAMAMA, fordi du kan tage det før, under og efter graviditeten.

Efter min graviditet er jeg blevet enormt glad for Vitamin C Booster - og især VITAKIDS produkterne til min datter. Hun elsker de små naturlige gummies!

Har du en mantra, som du sværger ved?

"Sig hvad du mener betyder hvad du siger"

 1. Vitamin C Booster 1000 mg / 100 tabletter

   

  HVAD ER VITAMIN C BOOSTER?

  Vitamin C Booster er en stærk C-vitamin på 1000 mg tilført bioflavonoider, og hyben, som udover at være stærke antioxidanter også øger optagelsen af C-vitaminet. Vitamin C anses for at være en stærk antioxidant.

  C-vitamin er et af vores favorit vitaminer! C-Vitamin er sandsynligvis et af de mest udforskede vitaminer gennem tiden og har en række sundhedsanprisninger knyttet til dig:

  • C-Vitamin bidrager til at bevare immunsystemets normale funktion.
  • C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen og til den normale funktion af blodkar, knogler, brusk, tandkød, hud og tænder.
  • C-vitamin bidrager til et normal energibringende stofskifte, normal funktion af nervesystemet, normal psykologisk funktion, normal funktion af immunsystemet.
  • C-Vitamin bidrager til beskyttelsen af celler mod oxidativ stress, reduktion af træthed og udbrændthed, regenerering af den reducerede form af vitamin E.
  • C-vitamin øger optagelsen af jern.

  RELEVANT FOR DIG?

  Vitamin C Booster er især relevant for dig, hvis du ønsker at støtte dit immunforsvar i perioder eller støtte op om din kollagen-syntese.

  Dette produkt er VEGANSK og dermed velegnet til vegetarer og veganere.

  Læs mere
  409,75 kr
 2. VITAKIDS Multi Kids / 90 gummies

  HVAD ER VITAKIDS MULTIVITAMIN?

  VITAKIDS MULTIVITAMIN er en velsmagende naturlig vitamin- og mineralgummi, som indeholder de mest essentielle vitaminer og mineraler til børn i alderen 2-12 år. Med kokosolie, naturlige smagsstoffer og naturlige farver fra bl.a. gurkemeje og hyldeblomstjuice. 

  HVAD INDEHOLDER MULTIVITAMINEN?

  Denne multivitamin til børn indeholder:

  • A-vitamin - understøtter et normalt syn, normal hud og immunfunktion
  • C-vitamin - bidrager til immunsystemets normale funktion
  • D-vitamin - understøtter normal immunfunktion, normal knogle- og tandsundhed mm
  • E-vitamin - bidrager til beskyttelsen af celler mod oxidativ stress
  • B5-, B6-, B8-, B9- og B12-vitamin
  • Jod - bidrager til den normale vækst hos børn
  • Zink - bidrager til et normal immunsystem, knoglesundhed og normalt syn
  • Cholin - bidrager normal leversundhed og normalt stofskifte
  • Inostol

  BONUS INFO!

  Indeholder ingen kunstige tilsætningstoffer, ingen kunstige sødemidler, ingen kunstige farvestoffer. Fri for gelatine, fri for gær, fri for GMO.

  Læs mere
  316,63 kr
 3. VITAKIDS Omega 3 Kids / 90 gummies

   

  HVAD ER VITAKIDS OMEGA 3?

  VITAKIDS OMEGA 3 er en velsmagende naturlig gummy, som indeholder omega 3, omega 6, omega 9 og vitamin C for børn i alderen 2-12. Den er formuleret med kokosolie of canuba wax, naturlige citrus-smagsaromaer og naturlige farver fra gurkemeje og annatto.  

  Den er vegansk, hvilket betyder, at kilden til Omega 3, 6 og 9 kommer fra alger og chiafrø.

  HVORFOR OMEGA 3 TIL BØRN?

  Vi har lavet dette produkt, da det er enormt vigtigt at børn i alle aldre får omega 3. Omega 3 ( DHA) bidrager til normalt udvikling af hjernen, synet og blodtrykket, samt normal funktion af hjertet. Vi ved også at ikke alle børn kan lide at spise fisk, hvorfor vi har lavet dette produkt, så barnet dagligt kan få en dosis omega 3.

  BONUS INFO!

  Indeholder INGEN kunstige tilsætningsstoffer, INGEN kunstige sødemidler, INGEN gelatine, INGEN GMO, INGEN MSG.

  Læs mere
  293,35 kr