Facebook Pixel
Amalie Reedtz-Thott
Amalie Reedtz-Thott

Fortæl os lidt om dig selv

Jeg hedder Amalie, 25. Jeg arbejder som sygeplejerske på en psykiatrisk afdeling i København. Men vigtigere er jeg mor til min lille nyfødte pige Bobbie. Jeg er helt klart den udendørs type, og jeg bruger meget af min tid i vores hus på landet med min hest og min deltidshunde.

Hvad er din daglige rutine?

Alt har ændret sig siden Bobbie ankom, herunder mine daglige rutiner. En stram tidsplan er blevet erstattet barselsorlov med fuld fokus på at tage sig af hende. Hver morgen, når Bobbie tager en lur, tager jeg et varmt brusebad med 3 dråber lavendelolie, en varm kop te og så går vi i lange gåture med familie og venner. Gennem dagen fokuserer jeg på at spise en sund pleje af mad og drikke meget vand ved at tage mine postpartum kosttilskud.

Hvad er din tilgang til en sund livsstil?

Sund livsstil for mig har det godt med mig selv. For mig er det at holde min krop og sind i form med Yoga, Pilates og lange vandreture i skoven, samt at spise masser af varme måltider og urtedrik. Og savner aldrig min obligatoriske grønne smoothie og vitaminer hver morgen!

Hvorfor begyndte du at tage VITAVIVA? Hvordan påvirker de din hverdag?

Jeg begyndte at tage VITAMAMA, da jeg fandt ud af, at jeg var gravid. De er så bekvemme, fordi de er færdigpakket, og hver pakke indeholder alle vitaminer, mineraler, probiotikum og olie, du har brug for. De er nemme at tage med dig på farten og derfor også nemme at huske at tage.

Er VITAVIVA anderledes end andre kosttilskud, du har taget? Hvis ja, hvorfor?

Først og fremmest elsker jeg VITAVIVA på grund af den høje kvalitet, som produkterne har. Jeg har prøvet mange forskellige former for prænatal vitaminer, men VITAMAMA er den eneste, der ikke får mig til at blive syg.

Hvilke er dine foretrukne VITAVIVA produkter og hvorfor?

Jeg elsker VITAMAMA, fordi du kan tage det før og under graviditeten og samtidig pleje.

Har du en mantra, som du sværger ved?

"Sig hvad du mener betyder hvad du siger"

 1. Vitamama 30 dagsdoser

   

  HVAD ER VITAMAMA?

  VITAMAMA er en speciel sammensætning af vitaminer, mineraler, aminosyrer, grønt, urter, mælkesyrebakterier og olie, der er skræddersyet til kommende mødre. VITAMAMA anbefales 3 måneder inden graviditet, under graviditeten samt efter fødsel i hele ammeperioden.

  VITAMAMA er en convenience pakke med 30 individuelle poser, der er nemme at have med på farten - hver med en dagsdosis på:

  • 4 stk. VITAMAX (multivitamin / greens) 
  • 1 stk. Probiotic (mælkesyrebakterier)
  • 1 stk. Calcium / Magnesium 
  • 1 stk. Organic Flaxseed Oil (økologisk hørfrøolie)

  HVAD ER DER I VITAMAMA?

  VITAMAMA indeholder ikke jern, som evt skal tages separat under graviditeten. Her anbefales organisk (flydende) jern, fx Kräuterblut.

  Vitamax er en specialt udviklet stærk multivitamin - en kombination af en multi og en greens powder - som indeholder ALLE de essentielle vitaminer, mineraler, aminosyrer og Q10. Derudover indeholder Vitamax en masse grønt, urter, bioflavonoider og alger bl.a. Wheat Grass Juice, Broccoli, Blomkål, Spirulina, Chlorella, Rødbede, Ingefær, Artiskok, gingko biloba, echinecea, æblepectin m.m. 

  Indtag af folinsyre (B9) før og under graviditet øger moderens folatstatus. Lav folatstatus hos kommende mødre er en risikofaktor i udviklingen af ​​neutralerørs defekt i det udviklende foster. Folat bidrager til moderens vævsvækst under graviditet.

  Calcium / Magnesium: Magnesium bidrager til reduktion af træthed og udbrændthed. Det bidrager til elektrolytbalance, normal energibringende metabolisme, nervesystemets normale funktion. Magnesium bidrager til muskelfunktion, normal proteinsyntese, normal psykologisk funktion, opretholdelse af normale knogler og tænder. Desuden spiller magnesium en rolle i processen med celledeling. Calcium bidrager til normal blodkoagulation, normal energibringende metabolisme, normal muskelfunktion, normal neurotransmission og til en normal funktion af fordøjelsesenzymer. Calcium har en rolle i processen med celledeling og specialisering. Calcium er nødvendigt for at opretholde normale knogler og tænder.

  D-vitamin bidrager til normal absorption / anvendelse af calcium og fosfor og normale blodkalciumniveauer. D-vitamin bidrager til opretholdelse af normale knogler, normal muskelfunktion, normale tænder, normal funktion af immunsystemet. D-vitamin har en rolle i processen med celledeling. D-vitamin er nødvendigt til normal vækst og udvikling af knogler hos børn og bidrager til immunsystemets normale funktion.

  Flaxseed Oil er en økologisk og vegansk hørfrøolie, der indeholder Omega 3 + 6 + 9 og andre fedtsyrer og phytonutrients. Phytonutrients (plantenæringsstoffer) er naturlige kemikalier eller forbindelser produceret af planter. De holder planter sunde og beskytter dem mod insekter og solen.  Fedtsyrer såsom Omega 3 og 6 er det man kalder essentielle fedtsyrer. De er essentielle for kroppen og nødvendige for et godt helbred. 

  Probiotic indeholder en høj dosering af de naturlige og gavnlige bakterier, som findes i vores tarmsystem. Probiotika, også kaldet mælkesyrebakterier, genopretter tarmens naturlige flora.

   

  Læs mere
  495,89 kr