Facebook Pixel
DÆK DINE BASALE BEHOV
Dækdinbasalebehov
DE ABSOLUT NØDVENDIGE KOSTTILSKUD!


Det kan være en jungle at finde de rigtige kosttilskud! Der er dog nogle must haves, du altid bør have derhjemme; VITAMAX, Omega 3, C-vitamin, D-vitamin, & Selenium! De vil dække dit grundlæggende behov og understøtte dit helbred og immunforsvar på den bedste måde. Herfra kan du tilføje flere kosttilskud og fokusere på andre områder, som for eksempel; stress, hud, hår, seksuel aktivitet, fordøjelse og meget mere. Hvis du er i tvivl om, hvilke kosttilskud du skal tage, giver vi dig gerne GRATIS personlig rådgivning på vores online chat alle hverdage fra 9-17 eller via mail: viva@vitaviva.com 

VITAMAX er en specielt udviklet stærk multivitamin - en kombination af en multivitamin og en greens powder - som blandt andet indeholder følgende:

  • Essentielle vitaminer (A, B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12, C, D, E, K)
  • Essentielle mineraler (calcium, iod, magnesium, zink, selen m.m.)
  • Frugt og grønt såsom wheat grass juice, broccoli, blomkål, rødbede, ingefær, artiskok, gingko m.m.

Vi anbefaler altid at tage olie sammen med Vitamax, da det hjælper til optagelsen af de fedtopløselige vitaminer og nogle mineraler. Det kan være en Omega 3 olie fra fisk, hørfrøolie, kokosolie eller olivenolie. Med kombinationen af ​​VITAMAX & OMEGA 3 er du dækket meget godt ind! Og glem ikke VITAKIDS MULTIVITAMIN til de mindste....

Vores OMEGA 3 giver dig en ren og god kilde til de sunde og essentielle fedtsyrer, som støtter din krop på daglig basis. Vi anbefaler at tage den sammen med vores VITAMAX multivitamin. Vigtigheden af omega 3 er ikke til at tage fejl af og forskningen af omega 3 er veldokumenteret:

  • En normal og velfungerende hjerte- og hjernefunktion (både voksne og børn)
  • Et normalt og velfungerende blodtryk & normale triglycerid niveauer (både voksne og børn)
  • Et normalt syn (både voksne og børn)
  • Desuden bidrager DHA under graviditet og amning til normal hjerne og syn, hos foster og spædbarn.

C-Vitamin er sandsynligvis det mest udforskede vitamin gennem tiden - og det mest almindelig kendte. Mennesker er ikke i stand til at selv danne Vitamin C - og det er derfor vigtigt at tilføre større mængder af Vitamin C til kroppen igennem kost eller kosttilskud. Vitamin C udvikler sig til en stærk antioxidant, når den optages i kroppen. Vitamin C er vandopløseligt, hvilket betyder at kroppen selv udskiller overskydende mængder via urinen. Vitamin C kaldes også Ascorbinsyre. Vi har C-vitamin med bioflavonoider (Vitamin C Booster) & C-vitamin med hyben.

D-vitamin er et meget vigtigt vitamin for dit generelle helbred. D-vitamin bidrager til immunsystemets normale funktion, opretholdelse af normale knogler og tænder, en normal muskelfunktion og meget mere. Du får også D-vitamin fra enkelte fødevare såsom fed fisk, lever og æg, men ikke nok til at dække dit basale behov.

D-vitamin er også nødvendigt til normal vækst og udvikling af knogler hos børn og bidrager til immunsystemets normale funktion, og  VITAKIDS VITAMIN D3 støtter blandt andet op om dette.

Selen er et spormineral og en kraftigt antioxidant. Det er et essentiel mineral, hvilket betyder at din krop ikke selv er i stand til at danne det, hvorfor du skal have det fra din kost. De bedste naturlige kilder til selen er; kød, fisk, æg og nødder. Selen er relevant med henblik på flere forskellige formål. Det kan være at du gerne vil støtte dit immunforsvar eller støtte en normal skjoldbruskkirtelfunktion, styrke dine negle og hår eller beskytte celler mod oxidativ stress. Er du mand og kæmper med lav/dårlig sædkvalitet, da anbefaler vi at du overvejer Selen som et kosttilskud, da det støtter op om en normal sædcelleproduktion.