Facebook Pixel
Vitaglow Test - Efter 6 måneder
glow test

I maj 2020 afslørede vi resultaterne af vores VITAGLOW TEST lavet på 10 danske kvinder. En test, som vi er enormt stolte af! I forlængelse af testen, valgte vi at forsætte forløbet med 3 kvinder i yderligere 3 måneder. Her er resultatet af 6 måneders VITAGLOW indtag dagligt hos de 3 kvinder

HVAD ER VITAGLOW?

Først en lille præsentation af VITAGLOW, hvis du ikke allerede kender produktet:) 

VITAGLOW er ikke bare et kollagentilskud til huden, men en unik samling af vitaminer, antioxidanter, enzymer, kollagen og økologisk kokosolie med henblik på at styrke og støtte hudens spændstighed og glød.

VITAGLOW er ikke ÉN enkelt tablet du skal tage på daglig basis, men en sampak af 6 kapsler, som giver dig høje doser af de forskellige mikronæringstoffer, der har til formål at støtte din hud.

Det er kombinationen af de næringstoffer, som giver VITAGLOW dets effekt.

LÆS MERE OM VITAGLOW HER

HVEM VURDERER TESTEN?

Line Friis er med hendes 18 år i skønhedsbranchen blandt Danmarks førende kosmetologer. Hun driver til hverdag klinikken Dare to Care som er en holistisk skønhedsklinik centralt på Østerbro. 

Line Friis har vundet priser for sin særlige holistiske tilgang til skønhed og hendes behandlinger var nomineret og vandt Danish Beauty Award i 2013, 2016 og 2019. Ligeledes har Line udviklet signaturbehandlinger for danske Rudolph Care og Karmameju. 

i 2017 & 2018 var Line en del af dommerpanelet ved Danish Beauty Awards.
 

HVILKEN TYPE SCANNING BRUGER LINE FRIIS - OG HVORFOR?
"Vi anvender Reveal Imager Scannings apparat. Vi bruger den, fordi den giver et præcist billede af alle lag af huden", udtaler Line Friis. Fra overfladen til dybt nede i huden. Vi kan se blodkar, pigmenteringer, dybe rynker, skader i huden og alt faktisk. Apparatet angiver ikke tal, men målinger og præcise billeder af hudens lag i detaljer. Faglig ekspertise bruges til at vurdere udviklingen i huden og det viser os gang på gang, at være langt mere pålideligt end tal, som kan skifte fra dag til dag og endda time til time, fx afhængig af, om man lige har drukket en masse vand eller påført creme i ansigtet

HVAD KIGGER LINE FRIIS EFTER?
"Jeg kigger på alt i huden; fugt, sarthed, immunforsvar, tørhed, fedtproduktion, rynker, skader, tilstopninger, bakterievækst osv. "
 
Resultaterne af denne test vurderes ud fra Line Friis' ekspertise og erfaring.

 

LONE, 52 år 
 
Vi har især valgt at fremhæve Lones resultater, da Line Friis var enormt imponeret over disse. Lone er 52 år gammel og har taget VITAGLOW hver dag i 6 mdr.
 
Lone kommentErer på sit forløb med følgende udtalelse og er enormt glad for resultatet;
 
"VITAGLOW er et fantastik supplement til min hud med vitaminer og kollagen. Det virker ikke kun på min hud i ansigtet, men giver også en betydelig forbedring af hele kroppens glød, smidighed og minimering af rynker. Velvære kommer indefra - derfor er VITAGLOW blevet et must for mig for at opretholde en smidig og stærk hud."

- Lone, testperson 6 mdr
 
Om Lones scanningsresultat fortæller Line Friis:
 
"Lone har total fjernet hendes sarthed i huden - se forskellen på billederne mht rødmen i huden på næseryg og kinder. Selv blodkarsprængninger er forsvundet og hendes hud har forbedret sig på mange parametre - både mht. fugt, fine linjer og rynker. Den største forskel er dog sartheden, hvor hendes hud har opnået resultater, man normalt kun kan opnå ved laserkirugi. Jeg er imponeret!"
 
DORTE, 38 år
 
Dorte tilmeldte sig også testen frivilligt i januar og har taget VITAGLOW på daglig basis i 6 mdr. Dorte kommenterer på sit forløb med følgende udtalelse og er enormt glad for resultatet;
 
"Aldrig har jeg prøvet noget, der har givet så vilde resultater på huden! Jeg er overrasket og mega glad for min "nye" hud - og det bliver kun bedre for hver pakke jeg tager"

- Dorte, testperson 6 mdr.
 
Om Dortes scanningsresultat fortæller Line Friis:
 
"Dorte har fået mere spændstig hud, den er mere fyldt ud og ser meget mere feminin ud. De grovere linier mellem bryn og ved læber er reduceret og skabt et mildt udtryk. Ligeledes er hendes porer og strukturer i huden blevet finere. Huden er mindre sart og indeholder mere fugt."
 
MERETE, 59 år

Merete på 59 år arbejder til dagligt som hud-terapeut og har været meget spændt på resultatet. Nedenfor kan du læse hendes udtalelse og Lines vurdering af Meretes resultater.
 
" Det  er da utroligt, at yderligere 3 måneders brug af VITAGLOW kan give så flotte hudforbedringer. Skanningen hos Line Friis viste yderligere forbedring på mit ene øjenlåg, som om det var “åbnet” mere op. Talgproduktionen var også yderligere forbedret, og rent subjektiv føler jeg, at huden er blevet mere fast, ligesom kæbelinjen også føles mere strammet op. Jeg har været meget tilfreds med forløbet, og vil helt sikkert fortsætte med at tage VITAGLOW."

- Merete, testperson
 
Om Meretes scanningsresultat fortæller Line Friis:
 
"Jeg kunne se at huden var strammet op omkring kæbe partiet og en del ved øjenlåget. Merete havde også færre urenheder og generelt en fastere hud. Merete virkede også selv meget glad for resultatet"