Facebook Pixel
4 eksperttips til din vinterhud!
Winter Skin

Vinteren er hård mod din hud! Kombinationen af udendørs frostgrader og varmt tørt indeklima giver mange af os udfordringer. Vi oplever tør, rød og irriteret hud. Derfor har vi spurgt prisvindende holistisk kosmetolog, Line Friis, om hendes bedste tips til at få huden igennem vinteren.

1. Husk vinterjakken!

Den mest sikre måde, at komme igennem de kolde vintermåneder på, er at bruge en ekstra creme oven på din almindelige creme - det vi også kalder en vinterjakke.

Denne creme skal have et højt lipid indhold (fedt), da det holder på fugten i huden og beskytter de sarte kinder. Brug den hver gang du skal udenfor, særligt hvis du fx løber eller vinterbader. 

2. Godnatolien!
Sov med en god ansigtsolie. 70% af fugten i vores hud fordamper i løbet af natten, hvorfor det er en god ide at "spærre" fugten inde med en olie. Det kan du bla. gøre ved at slutte din aftenrutine af med en ansigtsolie. På den måde forhindrer du fugttab og du sørger også for, at de aktive ingredienser, du har påført huden, trænger mere sikkert ind.

3. Få gløden tilbage!
Der er mange ting, du kan gøre for at få glød i huden. En god løbetur, vinterbadning, spise masser af gulerødder eller lave en 5 minutters daglig massage af huden. Massage øger blodgennemstrømningen og ilter huden så en naturlig glød let opnås. 

4. Det sunde fedt!
Næring til cellerne. Det er altid en god ide, at få en masse essentielle fedtstoffer igennem din kost og  kosttilskud. Alle cellerne i din krop skal bruge disse fedtstoffer, men huden er altid det sidste organ, der bliver forsynet. Derfor skal du være opmærksom på, at du har de sunde fedtstoffer på daglig basis. Gode kilder til dette er fx fed fisk, nødder, avokado eller kokosolie.

Pssst....

Line Friis er også stor fan af vores VITAGLOW. Se hendes udtalelse om en kunde, der har taget VITAGLOW over en 6 mdr testperiode:
 
"Lone har total fjernet hendes sarthed i huden. Selv blodkarsprængninger er forsvundet og hendes hud har forbedret sig på mange parametre - både mht. fugt, fine linjer og rynker. Den største forskel er dog sartheden, hvor hendes hud har opnået resultater, man normalt kun kan opnå ved laserkirurgi. Jeg er imponeret! "

- Line Friis, prisvindende kosmetolog
 
Hudforkælende Kosttilskud!

Udover Line Friis' gode anbefalinger, kan du også forkæle din vinterhud indefra med de rette mikronæringstoffer. Nedenfor ser du vores mest populære produkter, som er udviklet til at forkæle, støtte og styrke din hud.
 
VITAGLOW

VITAGLOW er ikke blot et kolleagentilskud, men meget meget mere! Det er en unik sammensætning af vitaminer, kollagen, antioxidanter, enzymer og økologisk kokosolie, formuleret til at støtte og forkæle huden indefra.

Pakkens tilskud er pakket i 30 små individuelle poser, som er nemme at have med på farten og du får i pakken til én måneds forbrug (30 dage - 1 pakke dagligt).

Hver dagspakke består af:
2 x COLLAGEN BOOSTER kapsler
2 x WRINKLES AWAY kapsler
1 x Q10 kapsel
1 x ORGANIC COCONUT OIL kapsel
 
 
COLLAGEN BOOSTER

Vores COLLAGEN BOOSTER er et kollagentilskud baseret på ren hydrolyseret kollagen-peptider fra græsfordret kvæg af type I og III, på kapsler.

Kollagen er det største og mest brugte protein i kroppen. Det danner bindevævet i din hud, hår, negle, knogler og led. Tænk på det som limen, der holder din krop sammen. Fra 30-års alderen begynder vores egen naturlige produktion af kollagen at falde, hvorfor du oplever fine linjer i din hud og eventuel tab af spændstighed etc.

Indtager du kollagen som tilskud, støtter du op om din egen naturlige kollagenproduktion.

SHOP COLLAGEN BOOSTER HER

3 in 1 BEAUTY BOOSTER

3 i 1 Beauty Booster er en hud-, hår- og negleformel designet til at fremme skønheden indefra.

Med en kombination af essentielle næringsstoffer såsom B-vitamin, C-vitamin og E-vitamin, sammen med Zinc, Selen, Kobber, Biotin, Silica, Kollagen, Hyaluronsyre, kraftige antioxidanter og mange flere naturlige ingredienser, bidrager denne formel effektivt med at understøtte hår, hud og negle.

Dette kosttilskud er velegnet at tage for kvinder og mænd i alle aldre.

SHOP 3 in 1 BEAUTY BOOSTER

WRINKLES AWAY

Wrinkles Away indeholder Vitamin A + C + E, Niacimid (B3), Kollagen, Hyaluronsyre, Resveratrol, Alpha lipoic acid, Grape Seed, Glutathione, Gurkemeje, Aloe vera og mere.

Det er et perfekt tilskud til en hud der er 30+ år, da størstedelen af ingredienserne ovenfor kategoriseres som "anti-aging".  

Wrinkles Away er et boost af stærke antioxidanter, som har til formål at holde hudens celler friske og sunde.

SHOP WRINKLES AWAY

ORGANIC COCONUT OIL

Som Line nævner, er det vigtigt at få nok sunde fedtstoffer til at holde din hud fugtig og glad!

Vores Organic Coconut Oil giver dig 1000 mg økologisk jomfru kokosolie pr. kapsel - et perfekt tilskud af sunde fedtstoffer til din vinterhud.

Du kan med fordel kombinere Organic Coconut Oil med dine andre kosttilskud.

SHOP COCONUT OIL