Facebook Pixel
Vores VitaKids vitaminer
Our VitaKids Vitamins

DEN RENE VARE
Vores VITAKIDS linje er UDEN kunstige tilsætningsstoffer, sødemidler, GMO, gelatine og MSG (smagsforstærker).  De små bløde gummies er bla farvet med gurkemeje og hyldebærsaft og tilsat naturlig smag fra  bla. hyldeblomst, grape, jordbær og citron.  Gummierne er lavet på kokosolie og carnauba voks og derfor ikke gelatine, som mange andre vingummier er.

MULTIVITAMIN

Vores VITAKIDS multivitamin indeholder A-vitamin, C-vitamin, D-vitamin, E-vitamin, B-vitamin komplex (B5, B6, B8, B9, B12), Iod og zinc.

De lækre bjørneformede gummies har en naturlig smag af kirsebær, jordbær, citron, appelsin og druer og er i farverne rød, gul, orange og transparant.

Vi anbefaler: 1-2 stk dagligt.

KØB VITAKIDS MULTI HER

OMEGA 3

Vores VITAKIDS Omega 3 er en vegansk kilde til omega 3. Den er baseret på chiafrø og alger og indeholder, som naturligt bidrager med Omega 3 ( DHA & ALA), Omega 6 (LA) og Omega 9 (OA).

Den optimale kilde til omega 3 er fra fed fisk, men vi ved, at det kan være svært at få børn til at spise fisk, hvorfor et tilskud som dette, kan være fordelagtigt at give til børn på daglig basis.

Daglig dosis: 1-2 stk.

KØB VITAKIDS OMEGA 3 HER

IMMUNE BOOSTER

Vores IMMUNE BOOSTER er med sit gode niveau af C-vitamin (fra hyldebærsaft og ascorbinsyre), formuleret til at støtte op om barnets immunforsvar.

C-vitamin spiller en meget vigtig rolle i mange af kroppens essentielle funktioner - herunder især kroppens immunforsvar, dannelse af bindevæv, knogler og optagelsen af jern. Vi mennesker kan ikke selv producere C-vitamin, hvilket betyder, at vi skal have det via vores kost.

Daglig dosis: 1 stk.

KØB IMMUNE BOOSTER HER

ORGANIC PROBIOTICS

Vores økologiske probiotika til børn er baseret på 2,5 milliader pr gummy - af bakteriestammen Bacillus subtili, hvis effekt du kan læse mere om HER.  

Hvis du er på udkig efter en økologisk probiotika til dit barn, så tag et kig på vores Organic Probiotic.

Daglig dosis: 1 gummy pr dag - gerne forskudt af et måltid.

KØB ORGANIC PROBIOTIC HER