Facebook Pixel
NYE SUNDE VANER?
nyesundevaner

START DIT ÅR MED EN GRATIS PERSONLIG VEJLEDNING!

Vi vil rigtigt gerne hjælpe dig til nye sunde vaner både ift kost, kosttilskud, motion og søvn. Det eneste, du skal gøre, er at sende os en mail på: viva@vitaviva.com Du vil derefter blive kontaktet for en gratis 30 minutters konsultation! Hvad er en bedre måde, at starte 2022 på?! Og hvordan defineres vaner. Vaner er de små daglige beslutninger og handlinger, som du dagligt træffer og udfører. Ifølge forskere fylder vaner omkring 40% af vores adfærd på en normal hverdag. For mange er summen af vores vaner faktisk essensen af vores liv - især hvis du lever et travlt et af slagsen! Et nyt år er en fantastisk lejlighed til at ændre eller indføre nye vaner - det er aldrig for sent at gøre noget godt for dig selv! Vi har listet 7 gode nye vaner til at inspirere dig - måske er det tid til noget nyt i din hverdag?

 

1. D-VITAMIN

Endelig har D-vitamin fået opmærksomhed fra sundhedsmyndigheder på national og international plan. Lave niveauer af D-vitamin er desværre meget almindelige over hele verden - hvorfor? På grund af vores livsstil og de forskellige miljøer, vi lever i (Læs mere her). Fordi det er svært for mange at imødekomme de grundlæggende behov for D-vitamin gennem deres livsstil og derfor anbefales det af flere internationale sundhedsmyndigheder, at man understøtter den daglige kost med et D-vitamintilskud. Især i vintermånederne fra oktober til april. Det er vigtigt for din knoglesundhed og din immunfunktion! Se alle vores D-VITAMIER her!

Ny sund vane nr. 1: 1 x D-vitamin tablet hver dag :)

 

 
2. FÅ DIN SØVN!
Vi mennesker får ikke nok søvn, og konsekvenserne er kritiske. Søvn er simpelthen ikke prioriteret i mange folks liv, fordi vi har for travlt med at "leve vores liv"... Men mangel på søvn kan påvirke dit generelle helbred og fremme risikoen for alvorlige livsstilssygdomme såsom fedme, hjertesygdomme, forhøjet blodtryk og diabetes (Læs mere her). Det er faktisk meget simpelt. Et af de nemmeste og billigste "sundhedshacks" du kan lave, er at få dine 7-8 timers søvn hver nat. Og dit sind og krop vil takke dig, resten af dit liv. Prøv vores BE SLEEPFUL HER!
 
 
3. SUNDE TARME vol I
Forskningen indenfor tarmens mikrobakterier er steget markant i de senere år, og det har medført et væld af data, hvilket har givet en enorm indsigt i tarmens natur. Vi er lige begyndt at forstå vigtigheden af de mange forskellige bakterier og organismer, der lever i fordøjelsessystemet. Det viser sig, at mængden og sammensætningen af bakterier har stor indflydelse på vores mentale og fysiske tilstand såsom immunfunktion og humør (Læs mere her). For at understøtte det naturlige tarmmiljø på daglig basis, kan du tage Probiotika og sørge for, at din diæt indeholder naturlige præ-biotika såsom løg, fiberrige grøntsager og fuldkorn. Vores PROBIOTIC 30 Billion er en stærk og effektiv probiotika, som er super god at tage på daglig vis.
 
 
4. BEVÆG DIG!
Det er simpelt, det er gratis, og det er super vigtigt - din krop skal bevæge sig dagligt! Gå en hurtig tur, brug trappen i stedet for rulletrappen eller lav yoga derhjemme. Invester de 30 minutter i dig selv! Daglig træning påvirker din knoglesundhed, styrker dit hjerte, forbedrer din blodcirkulation, giver lavere risiko for højt kolesteroltal, lavere risiko for hjertekarsygdomme og derved lavere risiko for hjerteanfald. Det hjælper også med at opretholde en sund vægt og frigive endorfiner, der løfter dit humør - det er en win win-situation
 
 
5. SUNDE TARME vol II
Hvad med en udresning? Hvis du føler dig oppustet efter juleferien eller blot vil starte det nye år på en frisk. Vores 7 Day Cleanse and 15 Day Cleanses er baseret på naturligt afførende urter og frø, som renser tarmen på effektiv vis.
Vi anbefaler, at følge op med Maintenance Cleanse for det bedste og mest holdbare resultat.
 
 
6. DROP SUKKER!Vi ved godt, at du ved det ;-) Sukker er meget vanedannende og et øget indtag af raffineret sukker er relateret til højere blodtryk, øget inflammation i kroppen, vægtøgning, diabetes og fedtlever. Nej, tak til det... Har du en sød tand, især om eftermiddagen? Prøv vores Craving Crusher - Det er en 30 dages kur, som har til formål at stabilisere dit energi- og blodsukkerniveau igennem dagen.
 
 
7. DEN DAGLIGE BASE!
Det kan være vanskeligt at sikre, at du får den rigtige mængde vigtige vitaminer og mineraler fra din kost.  Vi vil bare gerne optimere vores generelle sundhed og balance! De mange essentielle vitaminer og mineraler arbejder sammen for at få kroppen til at fungere optimalt - det er her en multivitamin kan være fordelagtig, da den netop kombinerer alle disse i et bredt spektrum. 
Vi anbefaler altid at støtte din sunde kost med et potent multivitamin. Det er en nem og god måde, at sikre et varieret kompleks af mikronæringsstoffer ud over den lækre mad, du spiser. En nem rutine at indarbejde i dine daglige vaner! Læs vores Nyhedsbrev omkring de basale kosttilskud her!