Facebook Pixel
TID TIL CLEANSE?
TIMETOCLEANSE

GREEN DETOX  er en fantastisk blanding af nøje udvalgte grønne ingredienser og enzymer. Den er skræddersyet til at understøtte din fordøjelse. Et godt supplement at tage igennem december for at hjælpe din fordøjelse med at balancere julefristelserne. Det er en potent kombination af æblecidereddike, B6, kelp, spirulina, bromelain, æblepectin, lecithin, kalium m.m. Dette tilskud har til formål at støtte et normal og velfungerende stofskifte. Den indeholder også de populære alger; spirulina og kelp. Kelp er enormt rig på det essentielle mineral, jod og støtter din normale forbrændning og skjoldbrugskirtelfunktion.

 

Føler du dig oppustet, forstoppet eller har du bare brug for en god januar-udrensning efter lidt for mange snacks efter jul? Så er vores 15 Day Cleanse den perfekte løsning. Det er en 15-dages tarmudrensning baseret på naturlige afførende urter og frø. Den vil efterlade dig let som en fjer... 15 Day Cleanse kan bruges lejlighedsvis eller som et 15 dages cleanseprogram. Vi anbefaler at følge op med Maintenance Cleanse for det bedste og mest holdbare resultat. Vi anbefaler at du læser følgende vejledning, før du starter din cleanse: VEJLEDNING

7 Day Cleanse er en optimal sammensætning, der indeholder flere naturlige og effektive ingredienser som har til formål at stimulere dine tarme. Du finder fx cayennepeber, fennikelfrø, rødkløver, psylliumskaller, økologisk hørfrøolie og meget mere. Denne kur er relevant, hvis du døjer med oppustethed, let forstoppelse eller blot uregelmæssige besøg til toilettet. Vi anbefaler, at du læser følgende vejledning, før du starter din cleanse: VEJLEDNING!
7 Day Cleanse kan bruges lejlighedsvis eller som et 7-dages udrensnings program. Vi anbefaler, at man følger op med Maintenance Cleanse for bedste og mest vedvarende resultat.

SKAL JEG VÆLGE 15 DAY CLEANSE ELLER 7 DAY CLEANSE?
Vi får ofte spørgsmålet; "Skal jeg tage 15 eller 7 Day Cleanse?". Formålet med begge produkter er som sådan det samme - at lave en naturlig udrensning af din tarm. Det er intensiteten, som er forskellig for de to produkter. Vi anbefaler altid 15 Day Cleanse til "førstegangs-cleansere". 7 Day Cleanse skal gøre det samme job, men på den halve tid, hvorfor den er mere intens. Hvis du allerede har prøvet 15 Day Cleanse, så vil din krop og tarm være kendt med fornemmelsen og ingredienserne, hvorfor du derefter kan begive dig ud i 7 Day Cleanse næste gang. 

 

VoresDIGEST SUPPORT er endelig tilbage på lager! Det er en kombination af 18 forskellige enzymer udvalgt til at støtte op om din fordøjelse. Fordøjelsesenzymer spiller en vigtig rolle i nedbrydningen af ​​den mad, du spiser. De nedbryder molekyler som fedt, proteiner og kulhydrater til endnu mindre molekyler, der let kan absorberes. Hvis kroppen ikke er i stand til at lave nok fordøjelsesenzymer, kan fødevaremolekyler ikke fordøjes ordentligt. I blandt de 18 enzymer finder du fx; Bromelain, Protease 1, Protease 2, Acid Stable Protease, Amylase, Lipase, Cellulase, Glucoamylase og mange flere.

 

Maintenance Cleanse er en blanding af ingredienser: havreklid pulver, sveskepulver, psylliumskaller, aloe vera pulver, l. acidophilus, bentonit ler, sort valnøds pulver, hørfrøpulver, æblepektinpulver og glucomannan pulver. 
Maintenance Cleanse er en god opfølgning på 15 Day Cleanse og 7 Day Cleanse for at opretholde en let udrensning og en god overgang fra selve udresningen til din normale hverdag. Produktet er relevant for dig, hvis du ønsker en mild stimulering af tarmen. Det siges ofte, at en sund koloni af gode bakterier i fordøjelsessystemet er vigtig for en sund immunfunktion. 

 

COLON COMPLEX indeholder en optimal kombination af urter og fibre, som fungerer som naturlige afføringsmidler. Produktet indeholder fennikel, cascara sagrada, senna, lakridsrod og ingefær i kombination med psyllium husk, Aloe Vera, Æblepectin m.m.
Hvis du lider af forstoppelse, bør din kost indeholde fødevarer med høje koncentrationer af fibre og fødevarer, der holder din tarmflora sund.

Naturlige afføringsmidler er fødevarer eller urter, der giver dig mulighed for at rense dine tarme.