Facebook Pixel
Ideelle Sommer-kosttilskud
Summer Supplements

Solen er fremme og vi er klar til sommer

Vi har samlet vores top produkter til at støtte hud, krop og hår, hele sommeren igennem!

MASSER AF GLØD!

Sørg for, at din hud er i topform hele sommeren! Giv den ekstra støtte med de rette næringstoffer indefra, så du optimerer spændstighed og glød. 

Vores VITAGLOW er det perfekte produkt til jobbet! Pakket med hydrolyseret kollagen, vitamin A, B, C & E, Q10 og stærke antioxidanter.


SHOP VITAGLOW HER

 

DYRKER DU SOLEN?

Gurkemeje er især kendt for den stærke antioxidant Curcumin - og derudover er gurkemeje også naturligt rig på beta-karotene, C-vitamin, calcium, flavonoider, fiber, jern, niacin og zink.

Den gule rod er en ægte "hud-helt" grundet dens stærke antioxidante egenskaber, samt høje indhold af beta-karotene. Det gør den især relevant for en hud i solen.

SHOP ORGANIC TURMERIC HER

 

CLEANSE PÅ FARTEN!

Vores Colon Complex er en mild udrensning. Den er baseret på naturlige urter og frø, der har til formål at stimulere dine tarme.

Colon Complex er et ideelt produkt at tage med på ferien, hvis du har tendens til, at din mave "stopper". Det er et meget almindeligt problem hos mange, når de rejser. Vi anbefaler 1-3 kapsler Colon Complex om dagen for, at holde maven igang. 

SHOP COLON COMPLEX HER

 

UREN HUD?

Sommeren er den tid på året, hvor din hud er allermest eksponeret. Mange af os stræber efter en smuk og naturlig sommerhud, uden makeup eller behovet for at dække den til.

Vores VITACLEAR er formuleret til at berolige uren hud. Det er en unik sammensætning af  næringsstoffer, udvalgt til at styrke huden indefra og dæmpe evt inflammation.


SHOP VITACLEAR HERE!

 

EKSTRA KOLLAGEN

Direkte sol uden beskyttelse, er desværre kendt for, at påvirke din kollagenproduktion negativt. Det skal du huske, hvis du dyrker solen uden den rette mængde SPF. 

Sørg derfor også for, at støtte din kollagenproduktion hele sommeren igennem. Vores Collagen Booster er baseret på hydolyserede kollagenpeptider og er super nem at tage på daglig basis.

SHOP COLLAGEN BOOSTER

 

TUNGE SOMMERBEN?

De fleste af os kender følelsen af tunge og hævede sommerben - både på rejsen til udlandet eller efter en lang arbejdsdag, grundet varmen.

Her kommer vores WATER AWAY til undsætning. Den er baseret på naturlige planter og urter,  der er kendt for deres evne til at virke vanddrivende - og dermed hjælpe kroppen med, at udskille overskydende vand.

SHOP WATER AWAY

 

SUNDT SOMMERHÅR!

Saltvand, solens UV stråler og en dag i poolen - sommerens aktiviteter kan være hårde får håret. Derfor har vores hår også brug for lidt ekstra kærlighed, sommeren igennem.

Vores Great Hair Complex er baseret på ingredienser, der understøtter og bidrager til hårets naturlige vækst og volumen.

SHOP GREAT HAIR COMPLEX